Februari gebitsmaand

dinsdag, januari 31, 2017 20:36

In de maand februari kunt u bij ons terecht voor een gratis gebitscontrole en advies om tandsteen bij uw hond of kat te helpen voorkomen. Tevens krijgt u 10% korting op het schoonmaken van het gebit. Bel gerust voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Graag tot ziens!

Blijvend voordelig vaccinatietarief!

vrijdag, juni 28, 2013 17:14

Het vaccinatietarief is blijvend aangepast naar  € 49.50 voor een cocktail vaccinatie!

Hans Terwee bij sbs6 ‘dieren op spreekuur’

dinsdag, augustus 23, 2011 17:11

Vanaf maandag 22 augustus start sbs6 met een nieuw realityprogramma: ‘Dieren op spreekuur’. In het programma worden diverse dierenartsen gevolgd tijdens hun werk. Momenteel zijn er ook in onze praktijk regelmatig opnames en binnenkort zal Hans Terwee in het programma te zien zijn. ‘Dieren op spreekuur’ wordt op werkdagen uitgezonden van 20.00 uur tot 20.30 uur op sbs 6. Klik hier voor een link naar het programma.

Digitale rontgen

zondag, februari 6, 2011 17:56

Sinds enkele maanden beschikken wij over een digitaal röntgenapparaat. De grote voordelen zijn dat het milieuvriendelijk is, omdat er geen chemicaliën meer nodig zijn bij het ontwikkelen van de foto’s en dat de kwaliteit van de foto’s veel beter is. Het is mogelijk om details uit te vergroten en lichter of donkerder te maken. Daarnaast is de foto veel sneller te beoordelen en krijgt u direct de uitslag. Mocht het nodig zijn om de foto door een specialist te laten beoordelen, dan kunnen we de digitale röntgenfoto makkelijk via email doorsturen.