Team

Hans Terwee

Hans is afgestudeerd in Utrecht in januari 1987 en sinds 1990 werkzaam in Weesp en Muiden. Hij heeft zich ontwikkeld in de orthopedie en röntgenologie. Via congressen in binnen- en buitenland houdt hij zich op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de diergeneeskunde van gezelschapsdieren. Hij is verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van dierenkliniek “Het groote Plein” en dierenartsenpraktijk Muiden en heeft een bruine Labrador genaamd Pip. Hans was enkele jaren de radio dierenarts van Radio Noord-Holland.

Anna Weller

Anna is in Juli 2007 afgestudeerd als dierenarts aan de Universiteit van Utrecht. Vervolgens heeft ze in verschillende praktijken gewerkt waaronder in Almere, Enkhuizen en Volendam. Sinds juni 2010 werkt ze met veel plezier bij ons op Het Groote Plein in Weesp en in onze dependance in Muiden. Haar interesses liggen bij de interne geneeskunde, oogheelkunde en dermatologie. Aangezien ze zelf de trotse eigenaar van de knappe en lieve kruising Britse korthaar Champey is, begrijpt ze heel goed dat u zich als eigenaar flink zorgen kunt maken om de gezondheid en het welzijn van uw dier. Graag komt ze tot een goede diagnose en samen met u tot een passende oplossing van het probleem. In haar vrije tijd sport ze graag en speelt ze viool bij Het orkest.

José Dieker

José is sinds haar 18e al dierenartsassistente en is werkzaam geweest bij enkele grote dierenklinieken in Amsterdam voordat zij in 1999 definitief in Weesp is komen werken. Zij is gediplomeerd paraveterinair en begeleidt binnen de praktijk alle assistentes en in het bijzonder de stagiaires. Daarnaast heeft zij de opleiding tot diervoedingsadviseuze afgerond en is zij huisdierengedragsadviseuze. Bovendien is ze gediplomeerd gedragstherapeut voor katten. Zij begeleidt vele eigenaren met honden en katten met gedragsproblemen en helpt hen met het oplossen van hun problemen. Ook kan ze u adviseren bij de aanschaf van uw dier en doet ze puppy- en kittenbegeleidingsprogramma’s. José heeft een hele lieve kater Bowie, een levenslustige Europese Korthaar met twee bijzondere ogen en een prachtige kruising Britse korthaar poes Woezel.

Marieke Kikkert

Marieke is gediplomeerd paraveterinair. Zij is verantwoordelijk voor de bestellingen van voer en medicijnen. Verder assisteert ze bij operaties, bij behandelingen in de spreekkamer en doet ze baliewerkzaamheden. Marieke heeft een Australian Shephard genaamd Maska.

Annika Schekkerman

Annika is na de Mavo in 1997 begonnen met de opleiding dierenverzorging. In 1999 is ze daarvoor geslaagd. Vervolgens heeft ze de opleiding tot paraveterinair gedaan, waar ze in 2001 haar diploma voor heeft gehaald. De opleiding bestond uit 1 dag in de week naar school en 4 dagen werken. Gedurende de opleiding was zij werkzaam op Het Groote Plein. Daarna heeft zij 6 jaar in een dierenkliniek in Almere gewerkt. En nu is ze sinds februari 2007 weer terug op Het Groote Plein. Annika is gediplomeerd diervoedingsadviseuze. Ook begeleid zij de dieren die af moeten vallen in het overgewichtsprogramma. Annika heeft een Welsh Terriër Ody en twee cavia’s.

Annemaria Vermeer

Annemaria is sinds mei 2007 bij ons werkzaam. Na haar studie communicatiemanagement in Utrecht heeft ze een aantal jaren bij een advocatenkantoor gewerkt. Tussendoor is ze twee maanden vrijwillegerswerk gaan doen bij verschillende reservaten in Zuid-Afrika. Ze heeft toen besloten/de keuze gemaakt om met dieren te gaan werken. Annemaria is gediplomeerd paraveterinair en parttime bij ons werkzaam.